SZOLGÁLTATÁSAINK

Elérhető áron vállaljuk hobbi vagy luxusautód professzionális polírozását, hogy visszanyerje régi csillogását és büszkén használhasd a mindennapokban vagy kiállíthasd találkozókon. 

Amire irígykedni szoktál, amit csak a TV-ben láttál eddig, amivel kiállításokon találkozol, minden csillogás, fényesség, színmélység alapja a megfelelő kerámia bevonat. Ezt tartogatjuk a Te autódnak is!

Felejtsd el a többszázezer forintos újrakárpitozást. Sosem lesz olyan minőségű, mint a gyári bőr akárki akármit mond és sokkal többe kerül, mint a gyári bőr felújítása. Próbáld ki, nem fogsz csalódni!

Fanatikusok vagyunk, az autód utasterét darabokra szedjük és egyesével takarítunk el mindent, mert nem fogunk félmunkát végezni. Aggódnod nem kell, az összerakás minősége pont olyan lesz, mint volt.

Sokan kérik tőlünk, hogy varázsoljuk újra vajszínűvé a bőrt, pedig az eredetileg fehér volt, csak az ügyfél már használtan vette és nem is tudott róla. Sok hasonló esettel találkozunk, el sem hinnéd...

A szem a lélek tükre. Autód szeme pedig a lámpája. Egy gyönyörű autó bemtattult lámpákkal pedig gáz. Nagyon ciki. Gyere be gyorsan, megcsináljuk Neked és még egy kis kerámiát is gyúrunk rá!